Siirry suoraan sisältöön

Kymenlaakso irtotilaus

5,00  alv 24%

Meiltä kaikki maa-ainekset: hiekka, multa, kompostimulta, sora, turvahiekka, somero, sepeli, murske, kuorike, kapilaarikatkosepeli, sepeli, kalliomurske, leikkihiekka, seulapääkivet, singeli, hiekoitussepeli, maisemakivi, koristekivi, pyöreä luonnonkivi, viherrakennusmulta, kekkilä, lammin multa, kuorikate, kivituhka – katso hinta – valitse toimituspaikka, sopiva maa-aines ja määrä

Maa-ainesten Tilaus Kymenlaaksossa – Kotkan ja Kouvolan Alueen Luotettava Toimija

Tervetuloa MURSKE.NET:n tilauslomakkeeseen Kymenlaaksolle! Kymenlaakso, joka sijaitsee Suomen kaakkoisosassa ja ulottuu Kotkan satamasta aina Kymijoen varrelle, on alue, joka yhdistää luonnonkauneuden ja teollisuuden perinteen. Tarjoamme Kymenlaakson asukkaille ja yrityksille korkealaatuiset maa-ainekset, olipa kyseessä sitten uusi rakennusprojekti Kotkassa, mökkiremontti Haminassa tai maanrakennustyö Kouvolassa.

Miksi MURSKE.NET on Kymenlaakson paras valinta?

  • Monipuolinen valikoima: Olipa tarpeesi murske, soraa, hiekkaa tai multaa, meiltä löytyy.
  • Luotettavat toimitukset: Nopea ja ajantasainen palvelu koko Kymenlaakson alueella.
  • Edulliset hinnat: Laadukkaat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.
  • Ammattitaitoinen tiimi: Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan ja neuvomaan.

Kymenlaakso, joka on tunnettu sen historiallisista linnoista, kauniista rannikosta ja Kymijoen vesistöstä, ansaitsee vain parasta. MURSKE.NET on ylpeä voidessaan palvella tätä upeaa aluetta.


ERIKOISTARJOUS! Käytä koodia “KymenlaaksoEtu2023” ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan – tilaa heti!

Kaikki maa-ainestilaukset tällä lomakkeella koko Kymenlaakson alueella.

Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää (Pyttis), Virolahti (Vederlax)

Katso myös ->

 SUURSÄKIT