Siirry suoraan sisältöön

Somero eli Singeli – Koristekivi ja Pihan Päällyste | MURSKE.NET

Singeli / Somero

Singeli, tunnetaan myös nimellä somero, on hiekasta seulottua kiveä, josta hienoaines on poistettu. MURSKE.NET tarjoaa laadukasta singeliä eri raekoissa, kuten 8-16 mm ja 16-32 mm. Singeli on erinomainen valinta koristekivenä talon ympärillä, istutusalueilla ja jopa pihan päällysteenä. Vaikka singeli ei tiivisty kuten muut materiaalit, se luo elegantin ja luonnollisen ilmeen pihaan. Singeli on kuitenkin huomattavasti kalliimpaa kuin kalliosepeli, mutta sen ainutlaatuinen ulkonäkö tekee siitä suositun valinnan monille. MURSKE.NET tarjoaa singeliä eri alueilla, ja saatavuus voi vaihdella alueittain. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa singeliä suoraan MURSKE.NET:stä.


Somero eli Singeli

Käyttö

Singeliä voidaan käyttää koristekivenä talon reunuksilla ja istutusalueilla ja joskun pihan päällysteenä, mutta siihen se sopii melko huonosti, koska se ei tiivisty. Sitä voidaan käyttää myös salaojaissa, mutta hinnallisesti se i ole järkevää. Singeli eli Somero on huomattavasti kalliinpaa kuin Kalliosepeli.

Saatavuus

Singelin on saatavuus rajoittuu soraharjujen läheisyyteen, täten saatavuus vaihtelee jonkin verran alueittain. Tilaa Singeliä meiltä!