Siirry suoraan sisältöön

Etelä-Savo irtotilaus

5,00  alv 24%

Meiltä kaikki maa-ainekset: hiekka, multa, kompostimulta, sora, turvahiekka, somero, sepeli, murske, kuorike, kapilaarikatkosepeli, sepeli, kalliomurske, leikkihiekka, seulapääkivet, singeli, hiekoitussepeli, maisemakivi, koristekivi, pyöreä luonnonkivi, viherrakennusmulta, kekkilä, lammin multa, kuorikate, kivituhka – katso hinta – valitse toimituspaikka, sopiva maa-aines ja määrä

Etelä-Savon Maa-ainestilaukset – Luotettavaa Palvelua Lähelläsi

Tervetuloa MURSKE.NET:n Etelä-Savon tilauslomakkeelle! Olemme ylpeitä voidessamme palvella Etelä-Savon asukkaita ja yrityksiä tarjoamalla ensiluokkaisia maa-aineksia. Olipa kyseessä mökkitien kunnostus Savonlinnassa, piha-asfaltointi Mikkelissä tai suurempi rakennusprojekti Pieksämäellä, meiltä saat tarvitsemasi.

Miksi valita MURSKE.NET Etelä-Savossa?

  • Laaja valikoima: Tarjoamme kaikkea murskeesta hiekkaan ja sepelistä multaan.
  • Paikallinen asiantuntemus: Tuntemuksemme Etelä-Savon alueesta takaa nopeat ja luotettavat toimitukset.
  • Kilpailukykyiset hinnat: Laadukkaat tuotteet eivät tarkoita korkeita hintoja.
  • Kokenut tiimi: Ammattitaitoiset neuvonantajamme ovat täällä auttaakseen.

Etelä-Savo on tunnettu kauniista järvimaisemistaan ja rikkaasta kulttuuristaan. MURSKE.NET on valmis tukemaan alueen rakennus- ja kunnostusprojekteja tarjoamalla parhaat maa-ainekset.


ERIKOISTARJOUS! Käytä koodia “EteläSavo20” ja saat 15€ alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

 

Kaikki maa-ainestilaukset tällä lomakkeella koko Etelä-Savon alueella.

Enonkoski, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava