Siirry suoraan sisältöön

Siirtonurmi – toimitamme koko Suomeen

5,00  alv 24%

Laske siirtonurmen hinta nopeasti.

  1. Syötä haluttu neliömäärä ja postinumero, niin saat hinnan toimitettuna.
  2. Lisää ostoskoriin ja tilaa.
  3. Toimituspäivän voit valita tilausta tehdessäsi

Siirtonurmen asennusohjeet löydät täältä.

Siirtonurmea edulliseen hintaan. Nopeat toimitukset koko maahan.

Laadukasta siirtonurmea kaikkialle Suomeen.

Osta laadukasta ja edullista siirtonurmea helposti meiltä. Siirtonurmella teet nopeasti näyttävän nurmikentän. Nurmi on vaivaton asentaa ja heti valmis.

Siirtonurmi on nykyaikainen ratkaisu julkisten piha-alueiden, kotipihan tai vaikkapa golfkentän nurmeamiseen – se on nopea ja vaivaton.

Verrattuna kylvönurmikkoon siirtonurmi on myös yllättävän edullinen vaihtoehto. Kokonaiskustannuksia tarkastellessa on hyvä muistaa siirtonurmen kiistattomat edut: vähäisempi työmäärä, nopeampi ja täsmällisempi käyttöönotto sekä varma lopputulos.

Käytämme vain laadukkaita nurmen valmistajia eripuolella Suomea, nurmikko tulee aina lähimmältä mahdolliselta toimittajalta.

Nopeat toimitukset koko maahan. Toimitamme mm. seuraaviin kaupunkeihin ja kuntiin Helsinki, Espoo, Tampere, Turku, Oulu, Rauma, Kemi, Kokkola, Lappeenranta, Hanko, Kauniainen, Vantaa, Nokia, Kangasala, Orivesi, Savonlinna, Kotka, Rovaniemi, Loimaa, Pori, Eura, Säkylä, Pirkkala, Lahti … toimitamme koko Suomeen

HUOM! Siirtonurmen nostokausi alkaa vuosittain toukokuussa ja päättyy lokakuussa, runsaiden sateiden aikana nosto saattaa keskeytyä tilapäisesti, myös kovat helteet saattavat vaikuttaa toimituksiin.

Nurmirullan ominaisuudet

Nurmen paksuus noin n. 2,5 cm

Paino noin 25 kg

1 rulla n. 1 m2

 

 

 

 

 

 

Nopeat toimitukset koko maahan.

Toimitusaika 2-5 pv tilauksesta

siirtonurmi

Translate »