Siirry suoraan sisältöön

Kivituhka

Kivituhka

Kivituhka on monikäyttöinen ja hienojakoinen kiviaines, jota käytetään laajasti erilaisissa rakennus- ja piharakennuskohteissa. Sen erinomaiset tiivistymisominaisuudet ja hieno raekoko tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Ominaisuudet:

  • Hienojakoinen: Kivituhka on murskattua ja seulottua kiviainesta, jonka raekoko on erittäin hieno, tyypillisesti 0-4 mm.
  • Erinomainen tiivistyvyys: Kivituhka tiivistyy hyvin, mikä tekee siitä sopivan erilaisiin pintarakenteisiin.
  • Kestävä ja luonnonmukainen: Valmistettu luonnonkivestä ilman kemiallisia lisäaineita, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen ja kestävän valinnan.

Käyttökohteet:

  • Pihakäytävät ja polut: Kivituhka soveltuu erinomaisesti pihakäytävien ja puistopolkujen pintamateriaaliksi, sillä se tiivistyy hyvin ja kestää kulutusta.
  • Laatoituksen ja pihakivien pohjalle: Käytetään laatoituksen ja pihakivien alla tasaus- ja kantavana kerroksena, mikä takaa tasaisen ja kestävän pinnan.
  • Urheilukentät ja leikkialueet: Kivituhka on suosittu valinta urheilukenttien ja leikkialueiden pintamateriaalina sen tiivistyvyys- ja kulutuskestävyyden ansiosta.
  • Pihojen ja puutarhojen viimeistely: Kivituhkaa käytetään myös pihojen ja puutarhojen viimeistelyssä, esimerkiksi istutusten ympärillä ja koristelussa.

Toimitus:

Kivituhkaa voidaan toimittaa sekä irtotavarana että suursäkeissä tarpeidesi mukaan. Me tarjoamme nopeat ja luotettavat toimitukset, jotta projektisi etenee sujuvasti.

Osta kivituhkaa nyt!

Kivituhka 0-4mm

Kivituhkassa ei rikkaruohot kasva kuten esim. hiekassa ja siinä suhteessa se on parempi päällyste pihoille kuin hiekka. Kivituhkan huono ominaisuus on keveydestä ja hienojakoisuudesta johtuva kulkeutuminen kenkien pohjassa sisälle.  Se ei myöskään kestä rankkasateita kovin hyvin, vaan valuu helposti virtaavan veden mukana.  Kivituhkaa on monenväristä, väri vaihtelee alueen peruskallion värin mukaan. GTK:n maankamara verkkopalvelussa tämä havainnollistuu parhaiten.

Kivituhkaa on hyvin saatavilla koko Suomessa. Tilaa kivituhkaa meiltä!