Siirry suoraan sisältöön

Murske.net Suomi Oy:n toimitusehdot

Ekologisuus

Pyrimme aina käyttämään lähintä mahdollista maa-aineksen ottopistettä ja paikallista toimittajaa.

TOIMITUS, VASTAANOTTO, PERUUNTUMINEN, YLIMÄÄRÄISET KULUT

EHTOJEN SITOVUUS

Näitä ehtoja sovelletaan kaikissa Murske.net Suomi Oy:n toimituksissa. Sopimusehtoja noudatetaan myös suullisissa tilauksissa. Sopimusehdot kumoavat tilaajan mahdollisesti esittämät ehdot, ellei toisin ole kirjallisesti ja nimenomaisesti sovittu ja Murske.netin puolelta kirjallisesti erikseen vahvistettu.

TOIMITUS

100% toimitustakuu kaikille maksetuille toimituksille. Mikäli emme pysty toimittamaan tilaamaasi tuotetta ilmoitamme siitä mahdollisimman pian ja pyrimme järjestämään korvaavan tuotteen tilalle, joka on saatavilla alueellasi.

Toimitus tapahtuu mahdollisimman lähellä toivottua aikataulua. Ruuhka-aikoina toimitus saattaa siirtyä seuraavaan päivään. Murske.net ei vastaa toimituksen viivästymisestä aiheutuneista kuluista, eikä mistään välillisistä kuluista, joita viivästyminen saattaa asiakkaalle aiheuttaa. Pyrimme ilmoittamaan isommista viiveistä soittamalla. Maanantai ja Perjantai ovat ruukaisimpia päiviä.

Tilaajan on tarkastettava toimituserä ennen sen purkamista. Kuorman on oltava purettavissa kasaksi 10 minuutin kuluessa auton saapumisesta toimituspaikkaan ja 10 minuutin ylittävältä ajalta veloitetaan erikseen jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta voimassa olevan hinnaston mukaan. Myös muut mahdolliset lisätyöt ja -ajot laskutetaan voimassa olevan hinnaston mukaan.

Suosittelemme eri maa-aineslaatujen tilaamista aina eri kuormissa sekoittumismahdollisuuden vuoksi. Mikäli tilaat useita laatuja samassa kuormassa toimittaja ei vastaa sekoittumisesta aiheutuneesta laadullisesta haitasta, työstä tai harmista.

Toimitus tapahtuu lähes poikkeuksetta isolla kalustolla, tilaajan pitää huomioida ison kaluston mahdollisesti aiheuttamat vauriot toimituspaikassa. Kaluston akselimassa on kuljetettavasta tavarasta ja käytetystä kalustosta riippuen 5 - 24 t välillä.  Murske.net ei vastaa mistään kaluston toimituksen aikana aiheuttamista vaurioista. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että toimitettavaan osoitteeseen pääsee painavalla kalustolla. Teiden tulee täyttää toimituksiin soveltuvien ajoneuvojen suurinta leveyttä, pituutta, korkeutta sekä akseli- ja kokonaispainoja koskevien määräysten edellyttämät vaatimukset. Tien huonon kunnon vuoksi peruuntuneesta kuljetuksesta veloitamme normaalin kuljetusmaksun.

SUURSÄKKIEN ja SIIRTONURMEN TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan yhteistoimituksilla 2 - 8 krt kuukaudessa alueesta riippuen, toimitusaika riippuu aina tilaushetkestä. Toimitusaika on yleensä 5-20 päivää. Toimitus tapahtuu jakeluautolla, jossa on perälautanostin tai joillain alueilla nostinautolla, toimituskalusto vaihtelee alueittain.  Erikoispitkät nostot (yli 10 m) eivät myöskään sisälly toimituksen hintaan. Mahdolliset lisäkustannukset hyväksytetään asiakkaalla ennen toimitusta.

ERIKOISKULJETUKSET

Erikoiskuljetuksissa arvion ylimenneet tunnit laskutetaan aina jälkikäteen. Puhallusauton osalta laskutettaviin tunteihin lasketaan kokonaistyöaika imu/puhallus ja ajot.

VAIHTOLAVAT

Vaihtolavan jätehinnat ovat alustavia, mikäli hinta on korkeampi, erotus jälkilaskutetaan punnittujen tonnien mukaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja jälkilaskutukseen mikäli paikalliset jätteenkäsittelyhinnat poikkeavat annetuista.

VASTAANOTTO

Tilaaja vastaa toimituksen vastaanoton järjestelyistä. Tilaajan on oltava paikalla, kun toimitus saapuu tai tilaajan on selkeästi merkittävä ja ohjeistettava paikka toimitukselle. Maa-ainekset toimitetaan aina kasalle kipattuna yhteen paikkaan. Tilaajan tulee huolehtia, että maa-aines voidaan kipata kohteeseen ilman ylimääräistä odotusaikaa. Mahdolliset kippaamista edeltävät ylimääräiset odotusajat laskutetaan jälkilaskutuksella. Huomautukset silmämääräisesti havaittavista puutteista tai vioista tuotteen laadun tai määrän osalta on tehtävä viivytyksettä. Kaikki tuotetta koskevat huomautukset on tehtävä kuitenkin joka tapauksessa seitsemän (7) päivän kuluessa kuorman purkamisesta.

PERUUNTUMINEN

Murske.net Suomi Oy ei vastaa tilattavien tuotteiden saatavuudessa olevista ongelmista. Pyrimme ilmoittamaan viipymättä mikäli tuote ei ole saatavilla. Tuotteen saatavuudella tarkoittetaan myös ylipitkää toimitusmatkaa, kahden rahdin tuotteita eli tuotteita jotka valmistetaan kauempana ja välivarastoidaan myyntikunnassa. Tuotteiden saatavuus saattaa vaihdella, eri syistä jopa päivittäin. Lisäksi pienet alle 1 m3 kuormien toimitus ei onnistu kaikilla alueillamme.

YLIVOIMAINEN ESTE

Murske.net pidättää itselleen oikeuden ilman korvausvelvollisuutta, joko siirtää toimituksen suorittamisen tai osittain purkaa toimitussopimuksen ylivoimaisen esteen kuten sodan, kapinan, mellakoiden, lakon, työsulun, myöhästyneiden tai toimittamatta jääneiden koneiden tai raaka-aineiden, koneissa tai laitoksissa tapahtuneiden vaurioiden, luonnonesteiden, liikennehäiriöiden tai niihin verrattavien toimitusesteiden tai -vaikeuksien sattuessa.

YLIMÄÄRÄISET KULUT

Pyrimme aina pitämään toimitusmatkan mahdollisimman lyhyenä. Mikäli tuote joudutaan toimittamaan normaalia kauempaa yli 25 km päästä, saattaa tämä vaikuttaa hintaan. Saarikuljetukset ja hankalien yhteyksien päässä olevat kohteet hinnoitellaan aina erikseen. Lauttamatkoista ja muusta ylimääräisestä odotusajasta johtuvaa mahdollista ylimääräistä kustannusta ei ole huomioitu hinnassa.  Polttoaineen hinnan äkillinen nousu esim. sodan tai pakotteiden vuoksi, saattaa myös aiheuttaa äkillisen hinnan muutoksen. Näissä tapauksissa uusi hinta vahvistetaan asiakkaalle ennen toimitusta ja oletusarvoisesti tilaus peruuntuu ilman asiakkaan hyväksyntää.

Mahdolliset kippaamista edeltävät odotusajat laskutetaan jälkilaskutuksella.

Murske.net Suomi Oy ei vastaa toimituksen peruuntumisesta aiheutuneista kustannuksista.

MYYJÄN VASTUU

Myyjän vastuu toimituksiin perustuvista vaatimuksista rajautuu aina vaatimuksen kohteena olevan toimituksen arvoon. Myyjä ei vastaa mistään välillisistä vahingoista.

SOPIMUKSEN SIIRTÄMINEN

Kummallakaan sopijapuolella ei ole oikeutta siirtää sopimusta kolmannelle ilman toisen sopijapuolen kirjallista suostumusta.

FORCE MAJEURE

Pidätämme oikeuden nopeisiin hinnanmuutoksiin, mikäli hintaan vaikuttaa ylivoimainen este. Ylivoimaisia esteitä ovat esimerkiksi sota ja sodankaltainen tilanneterrorismisabotaasi, tai merirosvousviranomaisen toimenpidekulkutauti tms., tulipaloräjähdyskoneiden hajoaminentyötaistelutoimenpiteet.

Kuorman toimitus voidaan perua äkillisesti ylivoimaisen esteen sattuessa.

NOUTO

Noutajalla tulee olla oma lapio matkassa, kun noutaa hiekkaa tai muita maa-aineksia.

Noutaja vastaa itse kuormauksen laillisuudesta, painorajojen noudattamisesta ja lastattavan maa-aineksen painon arvioinnista. Murske.net Suomi Oy ei vastaa kuljetuskaluston rikkoutumisesta missään tilanteessa. Eikä myöskään seuraamuksista, jotka tästä aiheutuvat.

Kuormaus on mahdollista, jos kuormauslaite on paikanpäällä. Murske.net pyrkii järjestämään kuormauksen kaikkiin tilauksiin joissa sitä on tilattu.

Kun haet maa-aineksia montuilta noudata erityistä varovaisuutta. Älä koskaan aja autoasi kuormaajan taakse tai pimeään kulmaan kuormaajan huomaamatta. Huomio myös raskasliikenne.

BENDERS TUOTTEIDEN NOUTO

Mikäli noudat suoraan Bendersin toimipisteestä tulee huomioida seuraavat lisämaksut. Nämä laskutetaan ennen noutoa erikseen.

 • Keräilymaksu 29€
 • Lavamaksu 22€

TILAUKSEN PERUUTTAMISOIKEUS JA PALAUTUKSET

Tilauksen voi peruuttaa 1 päivä ennen toimitusta. Tämän jälkeen toimituksiin ei voi tehdä enää muutoksia. Maa-aines, Siirtonurmi, Kuntta yms, tuotteilla ei ole vaihto- , peruutus- ja palautusoikeutta. Kuluttajalla ei ole Kuluttajansuojalain (KSL 6:15) mukaista peruuttamisoikeutta, koska sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi (KSL 6:16).  Muilla tuotteilla on normaali kuluttajalainsäädännön mukainen vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusten yhteydessä ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse palautukset@murske.net tai puhelimitse p. 03 525 9000. Palautuksen rahdin maksaa aina tilaaja (kuluttaja/yritys). Palautustapauksissa maksunpalautus tapahtuu checkoutin kautta tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Laskutusehdot ja kulut

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Kaikki verkkokauppatilaukset tulee maksaa ennen toimitusta. Murske.net Suomi ei ole velvollinen toimittamaan tilauksia joita ei ole maksettu.

Checkout maksunvälitys tarjoaa myös osamaksu ja luotto vaihtoehdon. Peruuntuneiden tilausten maksunpalautukset tehdään 2 päivän sisällä peruuntumisesta, palautusviive on +2 pankkipäivää.

Maksutavat:
Checkout - Oma maksutapa kaikille

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Toimitusalue

Toimitamme koko maassa

Maa-ainesten ottoalueet koko maassa

kiviaineshavainnot_1989_2014

Maksuehdot

Checkout -palvelun maksuehdot

Tietosuojaseloste

 1. Rekisterinpitäjä

Nimi:                                  Murske.net Suomi Oy

Y-tunnus:                          2947305-5

Osoite:                               Koivutie 1

Postinumero:                    33960

Postitoimipaikka:            PIRKKALA

Puhelinnumero:              03 525 9000

Sähköpostiosoite:            asiakaspalvelu@murske.net

 

 1. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Yritys:                              Murske.net Suomi Oy

Nimi:                                 Ville Huitti

Y-tunnus:                          2947305-5

Osoite:                               Koivutie 1

Postinumero:                   33960

Postitoimipaikka:            PIRKKALA

Puhelinnumero:              03 525 9000

Sähköpostiosoite:             asiakaspalvelu@murske.net

 1. Tietosuojavastaava

Yritys:                              Murske.net Suomi Oy

Nimi:                                 Ville Huitti

Y-tunnus:                          2947305-5

Osoite:                               Koivutie 1

Postinumero:                   33960

Postitoimipaikka:           PIRKKALA

Puhelinnumero:              03 525 9000

Sähköpostiosoite:            asiakaspalvelu@murske.net

 

 1. Rekisterin käyttötarkoitus

Kerättäviä henkilötietoja käytetään:

Asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan. Rekisteröityneiden käyttäjien tilausten toimittamiseen ja asiakassuhteen ylläpitoon sekä kehittämiseen.

 1. Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella, tai asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

 1. Rekisterin tietosisältö

Yrityksen nimi, Y-Tunnus, Henkilön nimi, Osoitetiedot, Sähköpostiosoite, Puhelinnumero, Käyttäjätunnus ja Salasana (mikäli perustaa tunnuksen kauppaan).

 1. Tietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi.

 1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja:

Henkilöltä itseltään. Tietoja kerätään myös Google Analytics –analytiikkatyökalun avulla.

 1. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Tietoja ei säilytetä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

 1. Evästeiden (cookies) käyttö

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

 1. Rekisterin suojaus

Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse.

Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

 1. Automaattinen päätöksenteko

Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

 1. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle.

Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

Translate »