Siirry suoraan sisältöön

Kivikorit

36,75 256,20  alv 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

**Laadukkaat Kivikorit MURSKE.NET:stä**

Etsitkö kestäviä ja monikäyttöisiä kivikoreja? MURSKE.NET tarjoaa laajan valikoiman **Granlunds**-tuotemerkkisiä kivikoreja, jotka ovat ihanteellisia sekä pieniin että suuriin projekteihin. Vuodesta 1963 alkaen valmistetut kivikorimme ovat tunnettuja niiden laadusta ja kestävyydestä.

Valikoimassamme on eri kokoja ja verkon vahvuuksia, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan kivikorin. Olipa kyseessä sitten piha-alueen rajaus tai suurempi rakennusprojekti, kivikorimme ovat luotettava valinta.

**Miksi valita MURSKE.NET:n kivikorit?**
– Laadukas
– Monipuoliset asennusohjeet ja vinkit
– Kilpailukykyiset hinnat
– Nopea toimitus

Tutustu laajaan kivikorivalikoimaamme ja tee tilauksesi helposti verkkokaupassamme. Kivikorit ovat vain yksi monista laadukkaista tuotteistamme, joten tervetuloa ostoksille MURSKE.NET:iin!

—-

Granlunds on vuoden 1963 alusta lähtien valmistanut kestäviä lanka- ja verkkotuotteita. Uusin valikoiman tuoteperhe on KIVIKORIT joista löytyy useita ratkaisuja pieniin ja isompiin projekteihin. Mikään projekti ei ole liian pieni tai liian suuri!

Lataa asennusohje

 

 

 

Mitat

Lähtökohtaisesti käytetään tiettyjä standardimittoja. Asiakkaan niin halutessa, leikataan standardimitan sijaan toivottuun kokoon.

Korkeus

Yksittäisen korin standardikorkeus on 0,5 m tai 1,0 m. Mikäli rakennelman korkeus ylittää metrin, pinotaan koreja päällekkäin kunnes haluttu korkeus on saavutettu. Korien langan halkaisija täyty kuitenkin olla 5,0 mm. 3,0 mm Lankahalkaisijaa suositellaan korkeintaan 0,5 m korkeisiin rakennelmiin. 3,0 mm lankavahvuutta voidaan käyttää 1,0 m korkeaan muuriin, mutta muurin seinät voivat olla hieman epätasaiset.

Syvyys

Muurin syvyys riippuu muurin korkeudesta ja mahdollisesta sivuttaiskuormasta. sivuttaiskuormaa voi muodostua esimerkiksi maamassasta korkeuseroissa. Metrin korkuselle muurille riittävä syvyys on 0,5 m, muuria voidaan kuormittaa myös sivusuunnassa.

Kaksi metriä korkealle muurille, johon kohdistuu sivuttaiskuormaa, täytyy vähintään alin kori olla 1,0 m syvä.

Yli 2 metriä korkeille rakennelmille tarvitaan maaperäteknistä suunnittelua, joka määrää korien korkeuden, syvyyden ja mahdollisen kallistuksen.

Pituus

Lähtökohtaisesti korien pituus on 1 tai 2 metriä. Valmiiksi koottuja koreja on saatavana jopa 6 m pituisina. Mikäli muurin kokonaispituus ei sovellu tasametriseksi,  voidaan loppua jatkaa esimerkiksi  0,5 m.

Standardikoot

VERKKO PITUUS SYVYYS KORKEUS
ZAL 3 x 3″ 5,0mm 1-6m 1m 1m
1-6m 0,5m 1m
1-6m 0,5m 0,5m
ZAL 3 x 3″ 3,0mm 1m 0,5m 1m
1m 0,5m 0,5m
PVC 1 x 2″ 3,5mm 1,1m 0,53m 1,1m
1,1m 0,53m 0,53m

Rakenne

Korien nurkat liitetään yhteen kierrelangan avulla, joka kierretään paikalleen. Mitään erityisiä työkaluja ei kokoamisessa tarvita.

Toisaalta voidaan käyttää CL50 sinkilää, tämä vaatii manuaalisen tai pneumaattisen sinkiläpihdin, joka voidaan vuokrata tai ostaa Granlundsilta.

Jotta kivikorit pysyvät suorina, täytyy mukana tulevat tukilangat asentaa korin läpi, kun korkeus on yli 300 mm. Varmista tukilankojen määrä mukana tulevasta asennusohjeesta.

Edustavimman tuloksen saa käyttämällä vain yhtä väliseinää ja kierrelankaa jokaisessa liitoksessa. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi käyttää yhtä lukituslankaa kahden erillisen korin liittämiseen.

Kierrelanka

Pienemmät määrät voidaan koota helpommin  3,0 mm kierrelangalla. Asennuksessa ei tarvita silloin erityisiä työkaluja. Pihtejä voidaan käyttää kierrelangan lukitsemiseen ja näin estää kierrelangan kiertyminen auki. Kuljetuskustannuksien kannalta edullisempi vaihtoehto on toimittaa korit osissa ja asiakas kokoaa korit kierrelankojen avulla.

Sinkilät

Suuremmissa projekteissa kätevintä on liittä korit CL50 sinkilällä. Tähän tarvitaan erityinen sinkiläpihti. Etuna sinkilöiden käytössä on, että sinkilät eivät nouse esille yhtä selkeästi kuin kierrelangat. Toisaalta asennusaika lyhenee huomattavasti ja sinkilät ovat edullisempia kuin kierrelangat. Asennuksessa tarvitaan kuitenkin sinkiläpihdit, jotka voidaan  vuokrata tai ostaa.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Verkon vahvuus

3 mm, 5 mm

Pituus

1 m, 2 m

Leveys

0,3 m, 0,5 m, 1 m

Korkeus

0,5 m, 0,6 m, 1 m

Korin tyyppi

Kivikori (aloitusosa), Jatkokori