Siirry suoraan sisältöön

Peräkärryn vuokraus Tampere

Autotrailerit vuokraat edullisesti 247. Meiltä löydät trailereita 2500 kilosta 3500 kiloon.  Kaikissa trailereissämme on rampit tai kippi ja vinssi.

Katso valikoimamme täältä

Esimerkiksi muuttoon sopivat koppikärryt vuokraat myös 24/7. Katso valikoimastamme sopivin vaihtoehto itsellesi. Koppikärryjä löytyy 1300kg kokonaispainoon asti.

Katso valikoimamme täältä

Lavettikärryjä eri koissa meiltä jopa 8m lavamitalla ja 3500kg kokonaispainoon asti. Käikki lavetit edullisesti 24/7

Katso valikoimamme täältä

Venetrailerit vuokraat edullisesti 247. Meiltä löydät venetrailereita 1350 kilosta 2700 kiloon.  Kaikissa trailereissämme on liinavinssi.

Katso valikoimamme täältä

Moottoripyörätrailerilla kuljetat turvallisesti moottoripyörät. Vuokraukset 24/7. Yhteen traileriin voit laittaa 2 pyörää kerralla

Katso valikoimamme täältä

Isot ja pienet kuomukärryt soveltuvat moneen kuljetukseen, kuten esimerkiksi muuttoon tai rakennustarvikkeiden hakuun.

Katso valikoimamme täältä

Peräkärryt joka lähtöön meiltä Tampereelta ja Pirkkalasta edullisesti 247. Meiltä löydät kärryt kaikista koko ja painoluokista. Kuomukärryt jarruttomista 1300kg asti. Autotrailerit 2000 - 3500 kg kokonaispainolla. Venetrailerit 750 ja 1100 kg.

Katso valikoimamme täältä

VUOKRAAT MEILTÄ MYÖS ...

Kaivinkoneet

Minikaivinkoneet 2000kg ja 3500kg painavat koneet kätevästi netistä. Tuomme kaivinkoneen pihaasi jos et pysty itse kaivinkonetta noutamaan. Laske vuokrauksellesi hinta sivuillamme.

Tutustu vaihtoehtoihin

Pakettiautot

Erikokoiset pakettiautot edullisesti. Pakettiautolla muutat kätevästi isommankin asunnon. Ota peräkärry perään, niin saat kerralla enemmän. Pakettiautomme ovat ilmastoituja ja huollettuja

Tutustu vaihtoehtoihin

Minibussit

1+8 paikkaisella minibussilla huolehdit kuljetuksista edullisesti. Tuemme paikallista urheilutoimintaa antamalla seuroille 10% alennuksen vuokrauksesta. Vuokraa autosi kätevästi nettisivuiltamme.

Katso vaihtoehdot täältä

Puutarhakoneet

Meillä on kattava valikoima puutarhakoneita puutarhajyrsimiä, kantojyrsimiä, nurmikon ilmain, oksasilppuri, nurmijyrä yms. Katso hinta alta

Tutustu valikoimaamme täällä

Tärylätkät

Peruslätkä Weber ja Bomac pihan viimeistelyhommiin ja muuhun tiivistämiseen.

Helppo kuljettaa peräkärryllä ja siirrellä

  • Paino 80kg
  • Polttoaine 98E

Tutustu valikoimaamme täällä

Pyöräkoneet

Meiltä vuokraat pienet Avantit ja kurottajat edullisesti. Ketterällä kurottajalla lastaat 4,5 metriin ja nostat 1200kg kuormaa. Kurottaja painaa vain 2700kg joten kuljetuskin onnistuu henkilöautolla. Mikäli autosi vetokyky ei kuitenkaan ole riittävä, niin tuomme kurottajan kotiisi.

Katso valikoimamme täältä

AUTOLLA KORJAUSTARVETTA?

Tee Se Itse -hallimme palvelee Pirkkalassa 24/7. Hallistamme löydät kaikki tarpeelliset työkalut mitä autohuollon tekemiseen tarvitset. TI -hallin löydät Pirkkalan pisteestämme Jasperintie 276