Siirry suoraan sisältöön

Mikä ihmeen murske.net?

Murske.net 

Murske.net on 2015 perustettu valtakunnallinen maa-ainesten verkkokauppa, josta asiakas voi tehdä tilauksen jokaisena viikonpäivänä kaikkina kellonaikoina. Tilaus on asiakkaalle helppoa ja vaivatonta.

Kuinka se toimii … ? 1-2-3

  1. Nettilomakkeen avulla hän laskee maa-aineksen tarpeen. Hän tekee tilauksen toivomaansa osoitteeseen toivomanaan kellonaikana ja samalla maksaa tilauksen.
  2. Murske.net lähettää tarjouspyynnön paikalliselle toimittajaverkostolleen sähköpostitse ja valitsee asiakkaalle sopivimman toimittajan mahdollisimman läheltä.
  3. Kun toimittaja on valittu, asiakas saa toimitusvahvistuksen ja toimittaja saa tilausvahvistuksen, josta selviää toimitukseen tarvittavat tiedot. Toimittaja laskuttaa aina tilauksen Murske.net Suomi Oy:tä

Missä toimimme?

Toimimme koko Suomessa ja toimintamme laajenee jatkuvasti, hyvän näkyvyyden ansiosta. Verkostossamme on valtakunnallisesti yli 1400 toimittajaa.

Toimittajan kulut ja velvollisuudet?

Mukana oleminen ei maksa toimittajalle mitään, eikä velvoita tarjoamaan, voit jättää tarjouksen aina halutessasi. Kun teet sitovan tarjouksen olet luonnollisesti velvollinen toimittamaan lupaamaasi hintaan annettuun osoitteeseen.

Yritys

Murske.net oli osa VMH Yrityksiä vuodesta 2015 vuoteen 2018, vuonna 2018 perustettiin Murske.net Suomi Oy johon murske.net toiminta siirrettiin, yrityksen kotipaikka on Pirkkala.

Yhteystiedot

Murske.net Suomi Oy
Pirkkala

asiakaspalvelu@murske.net
p. 03 525 9000

y-tunnus 2947305-5

 

Translate »